Четвъртък, 01 Oct 2020
    
Бургас Култура

Кристина Дончева от „Гласът на България” пее с „Фортисимо” тази вечер

  02.08.2020 15:34  
Кристина Дончева от „Гласът на България” пее с „Фортисимо” тази вечер

Дона МИТЕВА

Участничката в „Гласът на България” - Кристина Дончева, добила голяма популярност  е съученичка на някои от певците и е от създаването на „Фортисимо” докато се премести да учи в София. Тя е възпитаничка на хорова школа „Милка Стоева“. Тази вечер всички желаещи да се насладят на ангелския й глас и на виртуозните изпълнения, могат да го направят в Летния театър.

       „Бяхме заедно в Рига на Европейските хорови игри през 2017, а същата година изпълнихме заедно на „Бургас и морето” песента „Имам в сърцето си море“, където спечелихме както първа награда на журито, така и наградата на публиката”, припомни ръководителката на вокалния ансамбъл Милена Добрева.Тази вечер от 21 часа в летния театър на Бургас всички желаещи могат да се насладят на първия самостоятелен концерт на „Фортисимо”. Началото е от 21 часа, а билети могат да се закупят и преди началото на концерт – спектакъла.

Специални гости са Кристина Дончева и Георги Милчев -Годжи. Ще има и още много изненади, обещават музикантите.


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Доц. Георги Лозанов: Не се учим от миналото, но се отъждествяваме с него
  30.09.2020 10:26      

Журналистиката и документалистиката донякъде си приличат, документалното кино се занимава основно със собствената си завършеност, цялост, а журналистическият текст е прагматичен текст