Вторник, 26 Яну 2021
    
Бургас Любопитно

Годжи харесва „Фортисимо” още при участието им в „Игра на хорове”

  01.08.2020 12:49  
Годжи харесва „Фортисимо” още при участието им в „Игра на хорове”

Дона МИТЕВА

Георги Милрчев  -  Годжи с удоволствие се включва като една от изненадите в самостоятелния концерт на бургаските таланти от вокалния ансамбъл  „Фортисимо”. Той ги харесва още когато бяхме участници в „Игра на хорове“.

„Преди 2 години ни покани да участваме в изпълнението на „Фалшив герой“. Получи се  прекрасна песен и се направи и видеоклип върху нея. Оттогава поддържаме прекрасни отношения и се радваме, че е наш приятел”, разказват от формацията.

Част от певците на „Фортисимо” са завършили вече средното си образование, но продължават да пеят с голямо желание във формацията. Част от тя продължават образованието си с музика, други учат, театър, филологии, уеб дизайн и музикален мениджмънт. Тези, които са ученици, учат предимно в езикови гимназии и Математическа гимназия. Това разказа специално faragency.bg ръководителката на състава Милена Добрева.

В неделя бургазлии и гости на града имат възможност да видят първия самостоятелен концерт – спектакъл, който ще са състои в летния театър, от 21 часа. Билети се продават в  билетен център "Часовника" и на място в деня на събитието.

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил