Вторник, 26 Яну 2021
    
Несебър

Три паралелки прием след седми клас осъществява СУ „Любен Каравелов“

  28.07.2020 15:46  
Три паралелки прием след седми клас осъществява СУ „Любен Каравелов“

След като стана известно и второто класиране за прием след завършен VII клас, в СУ ”Любен Каравелов” – Несебър са одобрени три паралелки.                                                                                                       

Двете от тях с профил „Софтуерни и хардуерни науки“ и „Чужди езици“ са с интензивно изучаване на английски език, а третата е с профил „Предприемачески“  без интензивно и разширено изучаване на чужд език.                     

 За паралелката с профил  „Софтуерни и хардуерни науки“  са записани 26 ученици, като минималният бал е 238.500, а максималният – 469.500.                                                                                                                                   Записаните за паралелката с профил „Чужди езици“ са също 26-ма. Там минималният бал е 219.000, а максималният – 417.500.                                             

За третата паралелка с профил  “Предприемачески“ са кандидатствали 19 ученика, като минималният бал е 62.000, а максималният – 242.000. 7 са свободните места за трето класиране.                                                                                                                                                                  Заложеният и успешно осъществен прием в СУ ”Любен Каравелов”  -  Несебър стана възможен след много добре организирана онлайн информационна и разяснителна кампания в условията на извънредна епидемична обстановка сред седмокласниците и техните родители както в самото училище, така и сред потенциалните кандидати от община Несебър и съседни общини.

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил