Неделя, 20 Сеп 2020
    
Любопитно

Топъл и слънчев ден - само за море ще е днес

  26.07.2020 09:14  
Топъл и слънчев ден - само за море ще е днес

Новата седмица носи температури над 35 градуса

 

След временно утихване в сутрешните часове, в неделя валежите ще продължат в западните и някои централни райони на страната. Отново ще има условия за летни бури с краткотраен интензивен дъжд с гръмотевична активност. В Източна България облачността ще е разкъсана, без валежи и с високи температури следобед, предаде Нова ТВ. Термометрите в страната ще показват между 23 и 34 градуса, като по-прохладно остава в Северозапада.

Около Черноморието – слънчев ден с температури между 27 и 30 градуса в най-топлата част на денонощието. Температурата на водата ще бъде 27 градуса, а вълните ще са с височина до метър.

В понеделник атмосферата ще се запази нестабилна в Централна и Западна България с условия за незначителни превалявания в централните райони. Тенденцията обаче е към установяване на сухо и горещо време. С напредването на седмицата жегата ще е особено осезаема с температури над 35, на места до към 40 градуса.

Следващ период с динамично време и условия за валежи, гръмотевици и градушки на този етап се очертава в края на работната седмица с преминаването от север на юг на студен атмосферен фронт.


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Мнения
Зам.-председател на Европейския парламент поздрави Корнелия Нинова за категоричната й победа
  18.09.2020 13:28      

Искам да поздравя българските социалисти, които проведоха пряк избор на председател и желая много