Петък, 14 Авг 2020
    
Айтос

Добра новина от Районна прокуратура – Айтос! Всички останали служители са с отрицателни тестове

  23.07.2020 17:08  
Добра новина от Районна прокуратура – Айтос! Всички останали служители са с отрицателни тестове

Георги РУСИНОВ

 

Добра новина от Районна прокуратура – Айтос – всички останали служители са с отрицателни тестове. Това коментира пред „Черноморски фар“ прокурор Илиян Пантелеев, временно изпълняващият длъжността административен ръководител. Пантелеев държеше да е ясно, че всеки от служителите му, включително и той, са си направили тестовете със собствени средства.

„Лично аз заведох с автомобила си колежка, с която се изследвахме в „Бургасмед“ и платихме тестове по 200 лева. Всички други са платили по 122 лева за тест в лаборатория „Лина“. Всеки от тях има писмен документ“, обясни прокурорът и добави, че единствените разходи поети от работодател са за дезинфекцията.

Административният ръководител поясни и че няма повод за паника сред айтозлии, тъй като служителят с положителен тест за коронавирус е изолиран в дома си и то от доста време.

„Имало е контакти с прокурорите, но те са епизодични. Никога не е работил в стая с друг прокурор. Ние сме в нова сграда и всеки прокурор си е самостоятелно в стаята. Всички с колегите бяхме ограничили близките си, докато не ни излязат тестовете, които са отрицателни. Имаме двама в отпуски, на които съм разпоредил преди да се върнат на работа да си направят тестове“, завърши Пантелеев.


Анкета

Трябва ли и за в бъдеще да има плажове с безплатни чадъри и шезлонги?


Резултати

Мнения

Мнения
Спахийски: Милионерите в БСП искат да отстранят Нинова
  06.08.2020 09:54      

Нито един от тези, които претендират за поста на Корнелия Нинова, няма харизмата на лидер. Така к