Вторник, 26 Яну 2021
    
Айтос

Добра новина от Районна прокуратура – Айтос! Всички останали служители са с отрицателни тестове

  23.07.2020 17:08  
Добра новина от Районна прокуратура – Айтос! Всички останали служители са с отрицателни тестове

Георги РУСИНОВ

 

Добра новина от Районна прокуратура – Айтос – всички останали служители са с отрицателни тестове. Това коментира пред „Черноморски фар“ прокурор Илиян Пантелеев, временно изпълняващият длъжността административен ръководител. Пантелеев държеше да е ясно, че всеки от служителите му, включително и той, са си направили тестовете със собствени средства.

„Лично аз заведох с автомобила си колежка, с която се изследвахме в „Бургасмед“ и платихме тестове по 200 лева. Всички други са платили по 122 лева за тест в лаборатория „Лина“. Всеки от тях има писмен документ“, обясни прокурорът и добави, че единствените разходи поети от работодател са за дезинфекцията.

Административният ръководител поясни и че няма повод за паника сред айтозлии, тъй като служителят с положителен тест за коронавирус е изолиран в дома си и то от доста време.

„Имало е контакти с прокурорите, но те са епизодични. Никога не е работил в стая с друг прокурор. Ние сме в нова сграда и всеки прокурор си е самостоятелно в стаята. Всички с колегите бяхме ограничили близките си, докато не ни излязат тестовете, които са отрицателни. Имаме двама в отпуски, на които съм разпоредил преди да се върнат на работа да си направят тестове“, завърши Пантелеев.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил