Петък, 22 Яну 2021
    
Бургас

И полицията в помощ на уикенд туризма

  07.07.2020 14:17  
И полицията в помощ на уикенд туризма

Георги РУСИНОВ

 

И бургаската полиция влиза в помощ на уикенд туризма. Това стана ясно след брифинг с медиите на началникът на КАТ-Бургас комисар Неделчо Рачев. Той заостри вниманието към факта, че от 2 седмици се правят различни варианти за улесняване на трафика при влизане в Бургас и насочване към курортите на север и юг.

От толкова време между другото стартира и активният сезон, който тази година се очертава, че ще е уикенд туризъм. Две недели ставаме свидетели на огромните колони от автомобили, които се насочват към родните си места от вътрешността на страната.

„В неделния ден сме предприели специални мерки, за да изведем туристите, които искат да напуснат територията на областта. С тези мерки ние искаме да дадем нашият принос към бързото и качественото обслужване на трафика, във връзка със засиления туристически сезон и да улесним гостите на Бургас и курортите“, подчерта комисар Рачев.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Красимир и Мария Слабакови – художници:Фазаново е нашата носталгия
  20.10.2020 15:18      

Хлябът ни не е предназначен за препродаване, той е направен за споделяне. Това, което се споделя чрез него не е насъщният, а добротата