Събота, 16 Яну 2021
    
Любопитно

Оскар от приюта търси дом

  03.07.2020 10:38  
Оскар от приюта търси дом

В Общинския приют край местността "Пода" има кучета на различна възраст, които очакват своите осиновители. От Община Бургас стартират рубрика, в която ще ни запознаем с всяко от тях. По този начин се надяват всеки обитател на приюта да намери уютен дом и да се радва на грижи и любов.

Първото симпатично куче, което  представят, е Оскар.

Неслучайно той е кръстен така - защото заслужава "оскар" за най-любвеобилно и игриво куче. Той е изоставен като много други домашни любимци с нелека съдба.

В приюта се радва на добро отношение, но това няма как да замести истинското семейство, където да има свой дом, легло, играчки, персонална грижа и любов.

Оскар е специален и  очаква своите  специалните хора. Вие сте, нали? Очакваме ви. Като прекрачите прага на приюта, веднага  ще  го познаете - много красив и мил, това е Оскар.

Приютът за безстопанствени кучета към Община Бургас се намира в местността "Пода", на около 5 км. южно от града, по пътя за Созопол. Капацитетът му е за около 60-70 кучета. С градски транспорт се стига с автобус №17.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Проф. д-р Севдалина Турманова, председател на Общински съвет – Бургас и областен координатор за учене през целия живот за област Бургас:Нека всички заедно бъдем посланици на знанието
  16.10.2020 11:50      

Тя стана носител на Годишна награда “Златен ключ" за съществен принос към изпълнението на Европейската програма за учене на възрастни