Петък, 03 Юли 2020
    
Спорт

Стана ясно за колко време е договорът на Викторио Павлов с Нефтохимик

  26.06.2020 13:04  
Стана ясно за колко време е договорът на Викторио Павлов с Нефтохимик

Михаил КОЛЕВ

 

Викторио Павлов официално е назначен за треньор на футболния „Нефтохимик“. Договорът на наставника ще бъде за една плюс една година, научи вестник „Черноморски фар“. Негов помощник остава досега заемащият тази позиция Николай Кръстев, а до дни трябва да стане ясно и кой ще бъде треньор на вратарите.

Андрей Рунчев от Съвета на директорите заяви, че ръководството е заложило на Викторио Павлов, защото е име в родния футбол и има поглед върху нещата като наставник. Софиянецът е изявил желание да работи като треньор на „шейховете“, въпреки трудната ситуация в клуба и изоставането с трансферите и подготовката на тима.

„Самият той осъзнава, че ще му бъде трудно, но ще се опита да помогне на отбора. Доказано име е в родния футбол. Местните специалисти, които поканихме да застанат начело на клуба, изразиха своите притеснения, затова решихме да заложим на човек, който е извън Бургас и ще бъде психически необременен“, заяви още Рунчев.

Целта пред новия наставник на „Нефтохимик“ ще бъде да стабилизира отбора във Втора лига. Всички в клуба са наясно, че в началото на първенството най-вероятно ще бъдат постигнати негативни резултати, заради закъснялата подготовка, затова и не се афишират каквито и да било високи амбиции. През новия сезон ще се залага предимно на млади играчи, плюс максимум 10 по-опитни футболисти.

Андрей Рунчев заяви още, че от ръководството на тима са дали уверение, че „шейховете“ ще разполагат с приличен бюджет за предстоящия сезон.


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Иван Вълков, народен представител: Проектът за градската железница може да стартира през 2021 година
  03.07.2020 15:48      

Иван Вълков е роден на 22 май 1965 година, четвърти мандат е депутат от ГЕРБ. Към нас