Петък, 03 Юли 2020
    
Несебър

Зрелостници получиха дипломите си от кмета на Несебър

  25.06.2020 13:46  
Зрелостници получиха дипломите си от кмета на Несебър

В двора на СУ ”Любен Каравелов”, пред паметника на патрона на училището, кметът на Несебър Николай Димитров днес връчи дипломите за завършено средно образование на зрелостниците от Випуск 2020 с класни ръководители г-жа Ваня Митева и г-жа Божанка Тошева. Церемонията започна с посрещане на училищното знаме и продължи с приветствени думи и пожелания от кмета Димитров и директора на училището Тодорка Желязкова.

В краткото си слово г-н Димитров подчерта, че учението не завършва с последния училищен звънец, а продължава цял живот и пожела на випускниците да преследват своите мечти, да бъдат щастливи и успешни, да продължат достойно по своя път и да бъдат горди граждани на Несебър и България.

В своето обръщение към присъстващите директорът на училището г-жа Желязкова пожела на завършващите преди всичко здраве, много сбъднати мечти, смелост, дръзновение и успешна реализация.

С отличен успех приключиха средното си образование 7 ученици, като най-високата диплома е на Георги Карагьозов - отличен 5.80

На церемонията стана известно, че зрелостниците от Випуск 2020 на СУ ”Любен Каравелов” - Несебър предпочитат да продължат образованието си в български висши учебни заведения.


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Иван Вълков, народен представител: Проектът за градската железница може да стартира през 2021 година
  03.07.2020 15:48      

Иван Вълков е роден на 22 май 1965 година, четвърти мандат е депутат от ГЕРБ. Към нас