Петък, 03 Юли 2020
    
Айтос

Добрин от Караново не успя да отиде на бал, катастрофа отне живота му

  22.06.2020 13:18  
Добрин от Караново не успя да отиде на бал, катастрофа отне живота му

  Село Караново скърби за смъртта на 21-годишния Тодор Колев и 20-годишния Добрин Георгиев, които загинаха при тежка катастрофа на 22 юни т.г.

         Жестоката катастрофа, която отне живота на двамата младежи е станала в неделя късно вечерта, на пътя Айтос-Караново. Предполага се, че поради движение с  несъобразена скорост, при излизане от десен завой и спускане по мокра пътна настилка, 21-годишният водач е загубил управлението на автомобила и е катастрофирал самостоятелно, блъскайки се в крайпътно дърво. 20-годишният Добрин е загинал на място, а Тодор - на път за болницата. Третият младеж, който е пътувал с тях е в болница, без опасност за живота.

          "Много добри момчета, работливи и способни. Същия ден, с други младежи разговаряли в центъра на селото, после тримата решили да отидат до бензиностанция край града, за да заредят колата и да си купят цигари. Заради пандемията единото от момчетата - Тодор се върна от Англия. Добрин тази година завърши ветеринарния техникум в Стара Загора, предстоеше му бал на 26 юни. Имаше добър успех, планираше да учи във ветеринарния институт там. Участваше в танцовия състав на местното читалище", разказа за «Народен приятел“ кметът на селото Николай Ненков.

  Утре на  23 юни, е погребението на двамата младежи в Караново.

 


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Иван Вълков, народен представител: Проектът за градската железница може да стартира през 2021 година
  03.07.2020 15:48      

Иван Вълков е роден на 22 май 1965 година, четвърти мандат е депутат от ГЕРБ. Към нас