Вторник, 07 Юли 2020
    
Любопитно

Тони Димитрова помага за спасяване кучето на дует „Ритон”

  06.06.2020 14:01  
Тони Димитрова помага за спасяване кучето на дует „Ритон”

Бургаска следа в откриването на кучето на дует Ритон. Осемгодишната Лъки е открита край морето, след като бе „отвлечена” от дома на певците, докато се разхожда. За инцидента сподели Здравко в ефира на национална телевизия

Със съдействието на любимката на бургазлии и добра приятелка на Катя и Здравко, Тони Димитрова, кучето вече си е удома. На официалната страница обичаното  от хиляди българи семейство написа: „Добротата,………..Има я!!!

Силно се вълнуваме и сме истински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки.

Седмица след отвличането му в Банкя, благодарение на социалните мрежи и след репортажа, в предаването “Тази сутрин” по БТВ, се обади добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и объркани,…на 400км. от дома ни?!?

След като получихме и снимките, които ни изпрати, се обадихме на прекрасната ни колежка и близка приятелка Тони Димитрова да го вземе, а ние веднага заминахме за Бургас.

Макар и силно стресирана, “баба” Лъки вече си е у дома.

Винаги сме си мислели, че щастлив край има предимно във филмите, но ето макар и почти изгубили надежда -на 05.06.2020 петък, се случват чудеса!

Поклон пред човешката доброта на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най вече на:

Михаил Кнебел-собственик на рок-бар “ДЖИНИ” в Созопол, голямата певица и верен приятел - Тони Димитрова, прекрасната Джина Иванова и всички журналисти, помогнали с репортажи в медиите.

Най-специалните благодарности разбира се са, за екипа на“Тази сутрин” по БТВ!”


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Нинова: Вярвам на членовете на партията
  03.07.2020 17:32      

Поздравявам партийната организация за силата, енергията и резултатите на президентските, парламен