Четвъртък, 09 Юли 2020
    
Айтос

Кметът Васил Едрев предпразнично посети директори на училища

  22.05.2020 17:37  
Кметът Васил Едрев предпразнично посети директори на училища

В навечерието на 24 май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, кметът на Община Айтос Васил Едрев посети всички общински училища, за да поднесе празнични поздрави към директорите и учителите за мисията им успешно, търпеливо и отговорно на пазят и предават на поколенията знанието, словото и духовността българска!

Кметът честити предстоящия празник на училищните общности и им благодари за приноса към образованието на Община Айтос. Градоначалникът поднесе цветя и поздравителни адреси на директорите, а на учебните заведения подари таблети - най-необходимото учебно пособие във време на дистанционно обучение. Само СУ "Никола Вапцаров" получи различен подарък - мултимедийно устройство, тъй като училището вече разполага с достатъчно таблети за своите възпитаници.

"В условия на извънредно положение, с професионализъм, старание и с много труд доказвате, че училището е най-здравият стълб на нацията. Вие, директорите и учителите отново станахте посланици на новото. За много кратко време организирахте пълноценно обучение за Вашите възпитаници в електронна среда. Вие сте модерните просветители - личностите, на които искрено се възхищаваме, и които днес с благодарност аплодираме!", каза още в поздрава си за празника към айтоските директори, градоначалникът.
 


Анкета

Харесва ли ви новото лого на Бургас?


Резултати

Мнения

Мнения
Корнелия Нинова пред Президентството: Тук сме, за да подкрепим президента, Конституцията и върховенството на закона
  09.07.2020 19:56      

Пред президентството сме, за да защитим Конституцията и върховенството на закона. Срещу президент