Вторник, 26 Яну 2021
    
Айтос

Кметът Васил Едрев предпразнично посети директори на училища

  22.05.2020 17:37  
Кметът Васил Едрев предпразнично посети директори на училища

В навечерието на 24 май - Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, кметът на Община Айтос Васил Едрев посети всички общински училища, за да поднесе празнични поздрави към директорите и учителите за мисията им успешно, търпеливо и отговорно на пазят и предават на поколенията знанието, словото и духовността българска!

Кметът честити предстоящия празник на училищните общности и им благодари за приноса към образованието на Община Айтос. Градоначалникът поднесе цветя и поздравителни адреси на директорите, а на учебните заведения подари таблети - най-необходимото учебно пособие във време на дистанционно обучение. Само СУ "Никола Вапцаров" получи различен подарък - мултимедийно устройство, тъй като училището вече разполага с достатъчно таблети за своите възпитаници.

"В условия на извънредно положение, с професионализъм, старание и с много труд доказвате, че училището е най-здравият стълб на нацията. Вие, директорите и учителите отново станахте посланици на новото. За много кратко време организирахте пълноценно обучение за Вашите възпитаници в електронна среда. Вие сте модерните просветители - личностите, на които искрено се възхищаваме, и които днес с благодарност аплодираме!", каза още в поздрава си за празника към айтоските директори, градоначалникът.
 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил