Събота, 27 Апр 2024
    
Бургас Любопитно

Красота и мъжественост на конкурса „Лице на Бургас 2024“

  16.03.2024 11:22  
Красота и мъжественост на конкурса „Лице на Бургас 2024“

Блясък. Победителите ще очароват журито в Анталия

Дона МИТЕВА

Първото издание на конкурса „Лице на Бургас 2024“ е факт. Семейството на „Бъчваров груп“ се събра отново за престижното събитие в балната зала на ресторант Maison's, дала подслон на модния конкурс за мъже и жени от 23 до 50 години.

В надпреварата за короната взеха участие 10 красиви дами и 3-ма господа. Те се представиха в 3 кръга: дефиле с рекламните облекла на конкурса; дефиле с модни облекла; и дефиле с официални тоалети.

Благотворителната кауза и този път бе за събиране на средства за детско онкохематологично отделение в град Пловдив.

Първото издание на конкурса е част от Международния финал Future Fashion Faces World 2024, който ще се проведе в края на март в курорта Анталия, Турция. Победителите от „Лице на Бургас“ ще представят страната ни..

Специални гости на вечерта бяха деца изпълнители от вокално студио „Сезони“.

Свои авторски песни представи и поп изпълнителят Красимир Недялков, който пристигна от София специално за модното събитие.

Водещи на конкурса бяха Йордан Бъчваров, организатор и притежател на марката "ЛИЦЕ НА БУРГАС", а негова колежка конферансие беше „Мисис България 2022“ – Гергана Станчева.

Екстравагантната хореография бе отново на Йордан Бъчваров. Преди дни той се завърна от Милано, където взе участие в Седмицата на Модата. „По време на модната седмица в Милано почерпих много идеи и имах възможността да си сверя часовника“, каза Бъчваров, който от 1995 година се занимава с организация на конкурси и модни събития от регионален, национален и международен характер.