Неделя, 28 Апр 2024
    
Бургас

Колегите полицаи на съпруга на загиналата в катастрофа Янита: Скърбим с него и споделяме болката му

  10.03.2024 08:50  
Колегите полицаи на съпруга на загиналата в катастрофа Янита: Скърбим с него и споделяме болката му

"Казват, че мъжете не плачат.. Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят, наранени от ужасяващата истина - едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички загубиха за миг майка си, а един български полицай ще събере живота си в шепа спомени, опитвайки се да продължи напред сам и неутешим в името на децата и съпругата си - Янита Пепелянкова!! Светът му е сринат за секунди, а жестоката катастрофа, прекъснала семейното му щастие, още утре ще бъде статистика!" Това написаха на официалната страница на ОДМВР-Бургас колегите на съпруга на загиналата.

Ето какво още казват те:

"Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни - тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в полза на най-крехките и нуждаещите си - учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в доброта и човечност, съпруга, чиито мечти за семеен уют и щастие безвъзвратно бяха прекъснати..

Янита бе закрилница, търпеливо изслушваща проблемите на околните, едно сърце, раздаващо добрина и подкрепа на нуждаещите, прекрасен човек, който ще се помни завинаги с вдъхновението, енергията и мъдростта си.. Тя беше пълноценния живот - озаряваше всекиго с усмивката и топлотата си, подкрепяща, спокойна и уверена в бъдещето..
Ето защо Янита няма да остане просто спомен - ще е пример за подражание и уважение - за семейството, приятелите и учениците й!! Скърбим заедно с тях и споделяме болката на съпруга й - полицай в Областна Дирекция МВР-Бургас!".