Неделя, 28 Апр 2024
    
Крими

Полицията иззе още четири автомобила на пияни и дрогирани водачи

  29.01.2024 10:03  
Полицията иззе още четири автомобила на пияни и дрогирани водачи

Служители на ОДМВР-Бургас са иззели още четири автомобила, управлявани от пияни и дрогирани шофьори, става ясно от полицейската хроника.

61-годишен бургазлия е спрян за проверка на улица „Гоце Делчев“ в квартал „Победа“, докато шофира „Фолксваген Поло“. Униформените установили, че той е седнал зад волана в пияно състояние – 2.05 промила е отчел дрегерът. Нарушителят отказал да даде кръв за химичен анализ.

Украинец на 63 години, живеещ в Свети Влас решил да покара „Тойота Ленд Крузър“ след като се почерпил прилично. Полицаи от Районно управление – Несебър го спрели за проверка, като дрегерът отчел 1.62 промила. Мъжът отказал да даде кръв за химичен анализ.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас извършили проверка на 17-годишен бургазлия на паркинга на магазин „Мосю Бриколаж“. Младежът, управляващ „Ауди А6“ е бил с 0.07 промила, но теста за наркотици отчел употреба на канабис.

26-годишен мъж от ямболското село Кукорево предизвикал пътен инцидент в Равда. На улица „Несебър“ поради употреба на алкохол – 1.54 промила, същият блъснал два паркирани автомобила – „Сузуки Игнис“ и „Шкода Фабия“.

Четиримата провинили се водачи са задържани за срок до 24 часа, а автомобилите им са иззети.


Анкета

Мнения

Мнения Общество
Пеевски отговори на Петков: Той е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя
  26.04.2024 11:46      

  Председателят на ДПС Делян Пеевски отговори на Кирил Петков. По-рано Петков заяви,