Сряда, 21 Фев 2024
    
Карнобат

Кметът на Карнобат участва в Срещата на върха на кметовете в Тирана

  31.01.2024 17:47  
Кметът на Карнобат участва в Срещата на върха на кметовете в Тирана

Делегация на НСОРБ, в която бе включен и кметът на Карнобат Георги Димитров, участва в Срещата на върха на кметовете на Мрежата на балканските градове В40, която се провежда в албанската столица Тирана. Община Карнобат се присъедини към организацията през юни 2022г.

„Във форума, от страна на България, участваме заедно с председателя на УС на НСОРБ Даниел Панов – кмет на Велико Търново; заместник-председателите на УС Донка Михайлова – кмет на Троян, Иво Димов – кмет на Димитровград; кметът на Столична община Васил Терзиев; членовете на УС на НСОРБ Емил Кабаиванов – кмет на Карлово; кметът на Сливен Стефан Радев и изпълнителният директор на НСОРБ Силвия Георгиева“, коментира Георги Димитров.

Обект на обсъжданията са европейската и глобалната перспективи за региона, бъдещето на Югоизточна Европа, развитието на устойчиви политики в градовете и подобряването на реакцията при кризи.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Николай Николаев, директор на РПЗСБ – Бургас:  Трудно можем да стигнем до горящ апартамент или кола заради паркирали автомобили
  19.02.2024 17:13      

Силвия Шатърова Всяко разширение на синята и зелена зона става със съгласуване с нас. За