Петък, 29 Мар 2024
    
Крими

Започна проверка по случая с кола, снимана с 260 км/ч по магистрала

  29.12.2023 09:39  
 Започна проверка по случая с кола, снимана с 260 км/ч по магистрала

Полицията в Бургас започва проверка по случая с шофьора, качил клипове с шофиране по магистрала с 260 км/ч в социалните мрежи, Засичана ли е колата от камерите на полицията с превишена скорост и кой ще бъде наказан, след като собственикът твърди, че не е шофирал той и предоставял ключовете на близки и познати?, предаде Нова.тв.

Началникът на сектор "Пътна полиция" в Бургас инспектор Пламен Николов обясни, че камерите на МВР не са засичали въпросния автомобил с превишена скорост. Мъжът, който го стопанисва обаче е бил разпитан в полицията. Оказало се, че не той, а член на семейството му е собственик на колата. Ако се докаже, че сниманите нарушения са отпреди 2 и повече години, както твърди младият мъж, той не носи наказателна отговорност. Ако се установи скорошно нарушения, отговорен е собственикът на автомобила или ползвател, посочен от него, подчерта инсп. Николов.

Ако се докаже, че сниманите нарушения са отпреди 2 и повече години, както твърди младият мъж, той не носи наказателна отговорност. Ако се установи скорошно нарушения, отговорен е собственикът на автомобила или ползвател, посочен от него, подчерта инсп. Николов.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения Общество
Бойчо Янев, ръководител на ФТА „Лазур“: Танците са едновременно полет, но и пристан
  26.12.2023 16:00      

Бойчо Янев е роден в село Вълчаново, област Бургас. Завършва българска хореография в