Сряда, 27 Мар 2024
    
Бургас Любопитно

Мисис Черно море – Нуртен Чаушева получи приз „Добро сърце“

  26.12.2023 18:06  
Мисис Черно море – Нуртен Чаушева получи приз „Добро сърце“

Дона МИТЕВА

Победителката от конкурса“ Мисис Черно море 2023 г.“ и майка на пет деца Нуртен Чаушева получи златна карфица и награда „Мисис Добро сърце“ от модното шоу на бургаския дизайнер и организатор на конкурси за красота Йордан Бъчваров. Това бе още едно доказателство за това, че красотата и доброто вървят ръка за ръка.

„Благодаря на Йордан Бъчваров,  че ми даде възможност да бъда част от журито на това събитие и да се радвам от близък план на красотите, които показа за пореден път, събирайки на подиума интересни модели и дизайнери.

Благодаря и за признанието да получа ,,Златна карфица“ и диплома  ,, Мисис Добро сърце,,.

Благадаря от името на Детска Онкохемятология към УМБАЛ ,,Свети Георги,  - Пловдив за оказаната помощ. Убедена съм, че доброто се връща.“, коментира Нуртен, след получаването на наградата.

Стана ясно, че красивата бургазлийка е отдадена на не една благотворителни каузи. Благодарение на нейното съдействие и средствата събрани по време на шоуто отиват в пловдивската хематология, където консумативите не се поемат от Здравната каса. Като медицинско лице Нуртен Чаушева непрекъснато се сблъсква със страданията и болките на хората, но това вместо да я направи безчувствена, развива сетивата й за страданието на другите и желанието да помогне.

 


Анкета

Мнения

Бургас Мнения Общество
Бойчо Янев, ръководител на ФТА „Лазур“: Танците са едновременно полет, но и пристан
  26.12.2023 16:00      

Бойчо Янев е роден в село Вълчаново, област Бургас. Завършва българска хореография в