Четвъртък, 28 Мар 2024
    
Любопитно

Отново „Среща на Дупки“ за поколението на 80-те и 90-те

  28.12.2023 10:55  
Отново  „Среща на Дупки“ за поколението на 80-те и 90-те

Порасналите бургаски младежи от 80-те и 90-те години отново пожелаха да си направят „Среща на Дупки“, както някога. Това ще е трето издание. Първите две бяха посетени от стотици хора – вече реализирани в живота, с разнообразни професии, много от тях доведоха децата си.

Тази година събитието ще се проведе на 29 декември на обичайното място. Частта му, която ще премине на открито, ще е от 18 до 22 часа. След това партито се мести в бар „Алайв“.

На „Дупките“ музика отново ще пуска DJ Ivo Happy. Ще си припомним знакови песни, които вдъхновиха онова поколение и направиха Бургас толкова интересен с различните му субкултури от края на миналия милениум.

На мястото ще бъдат осигурени коктейлни маси, около които да се събират компаниите от стари приятели. Също кошове и торби за отпадъци, 2 мобилни тоалетни. Веднага след 22 часа ще започне почистване на района.

На срещата е добре дошъл всеки, който изповядва разбиранията на Поколението Х. Или просто харесва неговата музика.

Организатор на събитието е Иван Янков – графити художник и музикант от нашумялата бургаска банда Лек Сити Кейс. То е стиковано с Община Бургас и Първо РПУ.

Организаторите призовават живеещите в близост до „Дупките“ да проявят търпение и разбиране. И те са добре дошли на срещата, която се организира само веднъж в годината.

 


Анкета

Мнения

Бургас Мнения Общество
Бойчо Янев, ръководител на ФТА „Лазур“: Танците са едновременно полет, но и пристан
  26.12.2023 16:00      

Бойчо Янев е роден в село Вълчаново, област Бургас. Завършва българска хореография в