Вторник, 19 Мар 2024
    
Любопитно

Три дни Коледни празници ви очакват в Зоопарк Бургас

  19.12.2023 13:21  
Три дни Коледни празници ви очакват в Зоопарк Бургас

На 23, 24 и 25 декември зоопарк Бургас организира богата празнична програма за малчуганите и техните родители. В посочения период всяко дете до 14 години ще влиза безплатно в зоопарка. От 10.00 до 17.00 часа всеки ден Дядо Коледа ще раздава лакомства и изненади на всички деца.

На 24 декември ще има коледна томбола. На входа на зоопарка всяко дете ще може да изтегли номер, с който да участва. В 14:00 часа ще бъдат изтеглени печелившите.

На 25 декември от 13.00 часа Дядо Коледа ще раздава коледни подаръци на животните в зоопарка. По време на празничната обиколка ще има и зоо викторина, придружена с подаръци за децата.

Ще бъде организиран конкурс на тема „Зоо Коледа”. Децата могат да донесат коледни рисунки с животни и да ги пуснат в пощенската кутия при нашия Дядо Коледа. На гърба на всяка рисунка трябва да бъдат посочени три имена, възраст и телефон за връзка. Трите най-добри рисунки ще бъдат избрани чрез конкурс във фейсбук/инстаграм страницата на Зоопарк Бургас и победителите ще бъдат наградени.

И това не е всичко - ще бъде организиран и конкурс за най-интересна снимка с Дядо Коледа. С белобрадия старец могат да се снимат както деца, така и цели семейства. Публикувайте снимките във фейсбук/инстаграм като отбележите Зоопарк Бургас/Zoo Burgas. Три от най-атрактивните снимки ще бъдат наградени. Ще ви очакват нови интересни кътове за снимки, носещи магията на Коледа.

Зоопарк Бургас ще работи със зимно работно време, всеки ден от 08:00 до 17:00 часа.


Анкета

Мнения

Мнения
Пеевски за промените в Конституцията: Изчистихме много неща, всичко е наред за гласуването в сряда
  19.12.2023 17:38      

На въпрос дали промените съответстват на концепцията, която трите формации - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДП