Сряда, 21 Фев 2024
    
Поморие

Талантливите поморийски деца сътвориха магията на Коледа и дадоха начало на декемврийската програма

  03.12.2023 12:00  
Талантливите поморийски деца сътвориха магията на Коледа и дадоха начало на декемврийската програма

С прекрасен концерт и цветна заря тази вечер бе дадено начало на празничната програма в Поморие. Превърналото се в традиция запалване на коледните светлини отново събра в центъра на града стотици жители и гости. С песни, танци и с много артистичност участие в концерта взеха децата от: ДГ „Детелина” с учители Войнова и Мешкова; ДГ „Веселушко” с ръководител Рада Петрова; Танцова формация „Ultraviolet“ с ръководител Виолета Киранова; Детски фолклорен танцов ансамбъл „Раковина“ с ръководител Владимир Данаилов и Вокалната група при СУ „Иван Вазов“ – Поморие с вокален педагог Светлана Вълкова.

„Желая ви да бъдете много здрави, много щастливи и усмихнати, вие и любимите до вас хора. Бъдете обичани и обичайте, нека загърбим злото и продължим напред с добри помисли, добри начинания и добри дела!”, каза кметът на община Поморие Иван Алексиев и пожела весели празници на всички.

След изявата на талантливите поморийски деца, организирана от ЦПЛР – Общински детски комплекс Поморие и Община Поморие, за доброто настроение допринесе и гостуващата изпълнителка – една от най-успешните поп певици у нас –  Дара Екимова. Тя бе представена от DJ Marti G, който като верен приятел на Поморие получи грамота с благодарност за дългогодишната му работа като Музикален посланик на Поморие и региона.

Програмата продължава, може да я следите тук: Коледно-новогодишна програма на Община Поморие

Повече снимки и видео може да видите на официалната Facebook страница на Община Поморие.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Николай Николаев, директор на РПЗСБ – Бургас:  Трудно можем да стигнем до горящ апартамент или кола заради паркирали автомобили
  19.02.2024 17:13      

Силвия Шатърова Всяко разширение на синята и зелена зона става със съгласуване с нас. За