Сряда, 21 Фев 2024
    
Бургас

Въвежда се временна организация на движението в района на зала „Бойчо Брънзов“

  03.12.2023 10:17  
Въвежда се временна организация на движението в района на зала „Бойчо Брънзов“

Община Бургас съобщава, че във връзка с дейности по реконструкцията на водопроводната и канализационната мрежа към новоизграждащата се детска болница, от 04.12.23г. /понеделник/ се въвежда временна организация на движението като се затваря за движение на превозни средства част от ул. „Св. Пантелеймон Лечител“ и паркинга срещу спортна зала „Бойчо Брънзов“. Ремонтните дейности ще продължат до 15.12.23 г. Молим гражданите да освободят паркинга от паркирали автомобили до приключване на строително-ремонтните работи. Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство и призовава шофьорите да спазват правилата за движение в района.

Във връзка с дейности по реконструкция на ВиК мрежата на гр. Бургас, на 04.12.2023 г. /понеделник/ за два месеца се въвежда временна организация на движението на превозни средства по ул. „Д-р Нидер“, като се затваря кръстовището с ул. „Емил де Лавеле“. Спазвайте временната организация, която ще бъде въведена в района.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Николай Николаев, директор на РПЗСБ – Бургас:  Трудно можем да стигнем до горящ апартамент или кола заради паркирали автомобили
  19.02.2024 17:13      

Силвия Шатърова Всяко разширение на синята и зелена зона става със съгласуване с нас. За