Неделя, 25 Фев 2024
    
Любопитно

Нана Гладуиш се сбогува със ,,Съдебен спор", ето кой заема нейното място

  26.11.2023 12:55  
Нана Гладуиш се сбогува със ,,Съдебен спор\

След 14 години като водещ на „Съдебен спор“, любимата на зрителите Нана Гладуиш емоционално сподели в ефира на NOVA, че е взела решение да се раздели с предаването. Със сълзи в очите, тя се сбогува както със зрителите, така и с екипа на шоуто, което събира противоположни гледни точки и представя вълнуващи правни казуси от различен характер.

„След всичко вече преживяно имам нужда да поема в различна посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила, дори решенията по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки, защото бяха предизвестени. Изборът беше труден, защото животът ми мина тук, едни от най-важните етапи ги преживях заедно с вас, зрителите на NOVA. Благодаря на телевизията за разбирането, отношението, за подкрепата и за прекрасните ми колеги. Благодаря и на вас, зрителите, че плакахте и се смяхте заедно с мен“, каза тя в последния за нея епизод на „Съдебен спор“.

Новата водеща на „Съдебен спор“ е Ромина Тасевска, позната на зрителите като част от панела на „На кафе“. Тя се присъединява към екипа на главния редактор Жоро Игнатов и съдия Иван Сотиров, за да търси справедливостта в съдебната зала, като представя разнообразна палитра от човешки истории – всяка събота и неделя от 11:00 ч.

„Поемам щафетата от Нана с благодарност и уважение. „Съдебен спор“ е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е наистина уникално и се впускам в предизвикателството с много желание и амбиция да даваме трибуна за решаване на истински човешки проблеми“, коментира от своя страна Ромина Тасевска.

„Съдебен спор” е първото в България съдебно шоу, в което своето място намират реални съдебни казуси, горещи спорове и различни възгледи. Предаването дава възможност на страните в съдебния процес да представят аргументите си на живо в телевизионния ефир. Решенията на телевизионния съдия са изцяло съобразени с действащото законодателство, но нямат реална юридическа сила за страните в процеса.