Понеделник, 12 Фев 2024
    
Созопол

Тихомир Янакиев: Обещавам да съм кмет на всички жители без да ги деля

  13.11.2023 15:20  
Тихомир Янакиев: Обещавам да съм кмет на всички жители без да ги деля

Последни от област Бургас клетва в следобедните часове на фаталния 13 ноември положиха кметът, кметовете на населени места и общинските съветници в Община Созопол.

След като положи подпис под клетвения лист за втори мандат, Тихомир Янакиев се обърна към присъстващите и жителите на общината:

„Благодаря на тези над 4 хиляди човека които дадоха своето доверие на мен, кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев. Това е една огромна отговорност, която приемам да нося с чест и достойнство.И съм сигурен както няма да  посрамя своето име, така няма да посрамя и вашето. Искам да благодаря и да кажа, че аз съм кмет днес на всички жители на Община Созопол,  без оглед на политическа, етническа или религиозна принадлежност. Мога да обещая едно нещо – да не деля хората,  така както съм го правил през първия мандат и да бъда абсолютно същия, такъв, какъвто бях през тези предходни четири години.

Искрено се надявам, че дамите и господата общински съветници ще бъдат на висотата на отговорността, която са им делегирали избирателите, същото важи и за колегите, които са избрани като кметове на населени места.

Пожелавам успех на всички вас!“


Анкета

Мнения

Мнения
Делян Пеевски: Денков да отговори чии интереси пази, видно е, че е объркан
  12.11.2023 19:33      

В интервю пред БНР днес министър-председателят казва "на мен не ми е началник никой от парла