Сряда, 07 Фев 2024
    
Сунгурларе

Инж. Димитър Гавазов, кмет на Сунгурларе: Моят призив е да се стремим към консенсус по важните теми

  08.11.2023 16:56  
Инж. Димитър Гавазов, кмет на Сунгурларе: Моят призив е да се стремим към консенсус по важните теми

Той, общинските съветници и кметовете на кметства положиха клетва днес

В присъствието на областния управител Пламен Янев  новоизбраният кмет на Сунгурларе инж. Димитър Газазов, общинските съветници и  кметове на кметства положиха клетва и влязоха в правомощията си.

Председател на общинския съвет ще бъде Ружди Хаджен, решиха съветниците.

„Днес, в деня, в който положих клетва като кмет на община Сунгурларе, искам да изкажа своята благодарност към жителите на общината, които направиха своя категоричен избор и ме избраха да управлявам, през следващите четири години, нашата община.

Ангажирах се да работя прозрачно, да работя със всички, и да се стремя да взимам правилните решения за европейското развитие на Сунгурларе.

Поздравявам всички общински съветници. Нека загърбим всички политически пристрастия и да работим заедно за реализиране надеждите на всички за по-добър живот. Ще работя с всички кметове и ще работя за всички населени места, независимо от коя политическа сила са избрани техните кметове. Очаквам ползотворни дискусии и разумни предложения по важни за жителите на цялата община теми.

Моят призив е да се стремим към консенсус по важните теми и заедно за работим за просперитета на нашата община. Ние сме хората, които ще вземат правилните решения за успешното развитие на нашата община“, каза в словото си инж. Гавазов.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения Царево
Марин Киров: Приоритет номер 1 е възстановяването от бедствието за следващия туристически сезон
  07.11.2023 16:31      

Силвия ШАТЪРОВА   Няма да има резки промени в администрацията. Продължаваме