Вторник, 06 Фев 2024
    
Бургас

Удължава се срокът за подписване на договори за подмяна на старите печки по Програма ЛАЙФ

  07.11.2023 14:03  
Удължава се срокът за подписване на договори за подмяна на старите печки по Програма ЛАЙФ

Община Бургас информира гражданите, че удължава срока за подписване на договори за подмяна на старите отоплителни уреди на дърва и/или въглища с нови екологични отоплителни уреди по проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух“ по Програма ЛАЙФ.

Подписването на договорите за предоставяне на заявените уреди ще се извършва до 13 ноември 2023 г., всеки работен ден в рамките на обявеното работно време на администрацията.

Класираните домакинства, подали документи за участие в проекта в периода между 1 май и 31 август 2023 г., следва да се явят в офиса на дирекция „Околна среда“ на адрес гр. Бургас, ул. „Шейново“ 24 /бивш Профсъюзен дом/, ет.2, стая 1, за подписване на договор.

Договорите за предоставяне на нови отоплителни екоуреди се сключват между Община Бургас и подалото заявление физическо лице или негов упълномощен представител при представяне на входящ номер на документите, лична карта и документ за оправомощаване (при необходимост).

Обхватът на приложимост по проект ЛАЙФ е за ЦГЧ, кв. „Възраждане“, к-с „Лазур“, к-с „Бр. Миладинови“, к-с „Меден рудник“ – Зона Г (селото), кв. „Сарафово“, кв. „Ветрен“, Минерални бани, кв. „Банево“, кв. „Крайморие“, кв. „Горно Езерово“, кв. „Черно море“, кв. „Рудник“, кв. „Победа“, кв. „Акациите“.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения Царево
Марин Киров: Приоритет номер 1 е възстановяването от бедствието за следващия туристически сезон
  07.11.2023 16:31      

Силвия ШАТЪРОВА   Няма да има резки промени в администрацията. Продължаваме