Понеделник, 25 Дек 2023
    
Общество

Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

  25.09.2023 10:34  
Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

Партията обяви номинацията си

 

ГЕРБ обяви кандидата си за кмет на София. Номинацията на партията е Антон Хекимян. 

„Намираме се в нестандартна ситуация. Решението няма как да бъде взето лесно. Решението съм го взел напълно съзнателно - лично. И след време, което аз поисках да ми бъде отредено, за да помисля. Всичко се случи миналата седмица. Имах лична среща с Бойко Борисов и лично от него получих поканата да бъда кандидатът на ГЕРБ за кмет”, обяви Хекимян.

„От 20 години живея в София. През цялото това време като журналист съм критикувал. Осъждали сме действия, които са се случвали в Столичната община, търсили сме решения. И съм имал лично отношение и коментар по всеки един казус”, допълни кандидатът за кмет.

„Визията ми за София е столицата да бъде още по-модерен град, да бъде зелен град, отворен за инвестиции, към младите хора. Но преди всичко слагам като акцент образованието, защото то ще донесе още повече потенциал и кадри на града и ще го развие. Няма да забравим и големите инфраструктурни проекти, които трябва да бъдат завършени”, каза още Хекимян.

Той обясни, че след като е получил предложението да бъде кандидат на ГЕРБ, си дал сметка, че иска да продължи да работи за обществото. Какво ще направи първо, ако бъде избран за кмет, той каза: „Ще инспектирам абсолютно всички ремонти. Но нека първо да спечелим”.

Според Хекимян за София е направено много. „Когато се фиксираме върху жълтите павета, които и на мен не ми харесва как са подредени, или върху „Графа” - не може да видим цялата картина. Ако трябва да сме честни, мисля че можем да си признаем и доброто, направено за нашия град”, смята кандидатът на ГЕРБ.

Преди дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че кандидатът ще бъде „нестандартно решение”.

Източник: Нова ТВ


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения
Общинският лидер на ГЕРБ Андрей Рунчев: Ще изберем кмет на първи тур
  24.09.2023 11:51      

"Участваме с пълна листа от 51 имена, които ще се борят за доверието на бургазлии през следв