Четвъртък, 09 Nov 2023
    
Крими

Още двама пияни и един надрусан останаха без автомобили

  10.08.2023 14:22  
Още двама пияни и един надрусан останаха без автомобили

Още два случая на отнети автомобили на пияни шофьори и един на надрусан, излизат от полицейската хроника.

Служители от Районно управление – Несебър пристигнали на местопроизшествие на несебърската улица „Хан Крум“, в близост до бензиностанция „Шел“. Констатирали, че водачката на „Фолксваген Голф“ – 19-годишна от София, без книжка, шофирала след употреба на алкохол с концентрация 2.06 промила. Водачката отказала да даде кръв за химичен анализ. Задържана е със заповед за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

51-годишен бургазлия е спрян за проверка в района до бл.50 в ж.к. „Славейков“ от служители на Второ Районно управление – Бургас. Установено е, че шофира „Фолксваген Пасат“ след употреба на алкохол с концентрация 2.04 промила. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила му е иззет. Работата по случая продължава.

43-годишен несебърлия е спрян на поморийската улица „Княз Борис I“ от служители на Районно управление – Поморие. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба е била положителна за употреба на канабис. Водачът отказал да даде кръв и урина за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Автомобилът му е иззет. Работата по случая продължава.


Анкета

Мнения

Крими Мнения
Какви проблеми изникват с промените за отнемане на автомобили на пияни и дрогирани шофьори?
  08.08.2023 16:26      

Георги РУСИНОВ   От днес в сила влязоха промени в Наказателния кодекс, които