Сряда, 28 Юни 2023
    
ИЗБОРИ 2023

Жители на „Меден рудник“ се срещнаха с кандидат - депутати на „БСП за България“

  29.03.2023 15:40  
Жители на „Меден рудник“ се срещнаха с кандидат - депутати на „БСП за България“

Среща с жители на бургаския комплекс „Меден рудник“ проведе водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ за 2-ри МИР – Бургас инж. Петър Кънев. Той беше придружен от кандидатите за народни представители Станимир Баев, Чанко Мирчев, Паруш Парушев и от общинския лидер на социалистите в Бургас Живко Господинов.  Обсъдени бяха най-важните акценти от предизборната платформа на БСП и бяха посочени неотложните мерки, които е нужно да бъдат предприети в спешен порядък. Основните теми, които вълнуват хората в момента са доходите, инфлацията и войната в Украйна, стана ясно по време на разговорите. Всички участници в срещата бяха единодушни, че за да се търси решение на проблемите, задължително трябва да има работещ парламент и редовно правителство.

„Всичко е възможно тогава, когато лидерите проумеят, че интересите на народа и на държавата са по-високи от интересите на техните партии“, коментира водачът на листата на “БСП за България” в Бургас инж. Петър Кънев. Той не се нае да прогнозира какво да очакваме след изборите, тъй като по думите му е много трудно от сега да се предвиди как ще се развият събитията. Инж. Кънев направи дарение за местния пенсионерски клуб, като по решение на неговите членове, осигурените средства ще бъдат използвани за закупуване на необходимото обзавеждане на залата, където се помещава организацията на възрастните хора.

Гражданите изразиха увереност, че в лицето на кандидатите на коалицията виждат специалисти с опит и с нужната експертиза. Те декларираха своята подкрепа към тях и им пожелаха успех на предстоящите парламентарни избори.

Обсъдени бяха и теми от регионален характер. Кандидатите за народни представители отговориха на множеството зададени въпроси и изслушаха мненията и предложенията на дошлите да се срещнат с тях.

Представителите на Коалиция „БСП“ за България“ призоваха присъстващите да бъдат активни в изборния ден и да подкрепят „БСП за България“, като на 2 –ри април гласуват с номер 1 в бюлетината.

 


Анкета

Мнения

Култура Мнения Поморие
Доц. д-р Милчо Скумов: Солодобивът бил доходоносен занаят – „наливаш вода, събираш пари“
  28.03.2023 12:26      

В документ, открит във Ватикана от проф. Божидар Димитров и датиран от самия него от 14 в