Събота, 17 Юни 2023
    
ИЗБОРИ 2023 Карнобат

БСП в Карнобат: „Нека градът да остане червена крепост“

  18.03.2023 11:33  
БСП в Карнобат: „Нека градът да остане червена крепост“

Среща - разговор с жители на Карнобат проведоха представители на Коалиция „БСП за България“. В нея се включиха водачът на листата на Коалицията за 2- ри Многомандатен избирателен район – Бургас инж. Петър Кънев и кандидатите за народни представители Тодор Байчев, Анелия Вичева, Аспарух Иванов и Драгомир Чолаков. Те бяха придружени от областния лидер на социалистите Стойко Танков и общинския председател на БСП в Бургас Живко Господинов.

Аспарух Иванов, който е общински председател на БСП - Карнобат приветства гостите на събитието и представи кандидатите за депутати.

"Отиваме на пети избори за две години. Едва ли това е най-доброто. Но, човек не знае какво го чака. Разчитаме на Вашия глас!", каза инж. Петър Кънев пред жителите на Карнобат.

"Благодаря Ви за доверието. Продължаваме да бъдем заедно! Знае се, че Карнобат е червена крепост. Нека да остане червеното знаме на върха на тази крепост", призова Тодор Байчев, който е на трето място в листата на Коалицията.

"Продължаваме да се борим и се надяваме да подобрим резултатите от предходните избори. Това, което зависи от нас, го правим. Не даваме напразни обещания. Само БСП е партията, която се интересува от социалните проблеми и от живота на хората, партията, която се стреми към подобряване качеството на живот в България", заяви Анелия Вичева, заемаща пето място в листата.

Кандидатите за народни представители благодариха на дошлите на срещата за присъствието и ги призоваха да подкрепят „БСП за България“, като на 2 –ри април гласуват с номер 1 в бюлетината.

 


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения Приморско
Борислав Киров, кандидат за депутат от Приморско: Приоритет ни е да привлечем световни брандове в туризма
  18.03.2023 15:32      

Борислав Киров е от Приморско. Икономист с дългогодишна практика в областта на туризм