Вторник, 06 Юни 2023
    
Несебър

Кметът на Несебър Николай Димитров извърши проверка на строителните дейности в Равда

  07.03.2023 15:25  
Кметът на Несебър Николай Димитров извърши проверка на строителните дейности в Равда

Кметът на Несебър Николай Димитров извърши проверка на строителните дейности в Равда. Инспектирани бяха инфраструктурни обекти, чието изграждане е част от капиталовата програма на общината за текущата  година.

Преди дни завърши строителството на улица „Искър“. Новото пътно платно е за двупосочно движение с двустранно разположени тротоари. В процеса на изграждане на обекта  са  положени всички подземните комуникации. Предстои монтаж на улично осветление.

Работи се и по строителството  на ул. „Дунав“. След оформяне на уличното платно ще бъде извършено  асфалтиране,  изграждане на двустранно разположени тротоари и монтаж на улично осветление.

След  подмяна на водопровода, Община Несебър започна реконструкция на ул. „Македония“. Дейностите предвиждат цялостно преасфалтиране на пътното платно, оформяне на  допълнителни паркоместа, полагане на нова  тротоарна настилка, озеленяване и монтаж на LED осветителни тела.

Всички строителни дейности се извършват със средства от общинския бюджет и са част от  програмата на Община Несебър за подобряване и надграждане на общинската инфраструктура по населените места. Обектите  ще бъдат завършени преди началото на туристическия сезон.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения
Кметът Димитър Николов на откриването на кампанията на ГЕРБ-СДС: „Нека сложим край на това безвремие!“
  05.03.2023 12:44      

Време е да се стегнем,  обърна се кметът на Бургас Димитър Николов, който е и член на Изпълн