Четвъртък, 01 Юни 2023
    
Созопол

Кметът Янакиев подарява „Мъже под чехъл“ на созополските жени

  02.03.2023 15:17  
 Кметът Янакиев подарява „Мъже под чехъл“ на созополските жени

Кметът на Община Созопол отправя  жест към всички дами по повод Международния ден на жената.

В навечерието на празника специално за всички жени ще бъде поставена блестящата комедия на световно известния съвременен хърватски драматург Миро Гавран - „Мъже под чехъл“ с участието на Кирил Ефремов, Албена Колева и Тончо Токмакчиев.

Община Созопол отправя покана към всички дами на 7 март 2023 г. от 18:00 ч. в киносалона на НЧ „Отец Паисий“ гр. Созопол – вход свободен.

„МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ“

Несправедливо натопеният за финансови измами счетоводител Ефремов бива оправдан и излиза на свобода след три години в затвора. Завръща се в общия семеен апартамент и заживява с бившата си жена и новия ѝ съпруг, който проявява разбиране и няма нищо против. Но ако учениците й (защото тя е учителка) започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) „системата сандвич“? Ако двамата мъже неочаквано се сприятелят до толкова, че да я вбесят така, че да ги изгони да спят заедно на дивана, а тя да остане сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена, а заедно с нея и неудържим пристъп на ревност? Ако накрая никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Отговорът на всички въпроси може да научите, ако гледате постановката „Мъже под чехъл“.