Четвъртък, 30 Мар 2023
    
Созопол

Кметът Янакиев подарява „Мъже под чехъл“ на созополските жени

  02.03.2023 15:17  
 Кметът Янакиев подарява „Мъже под чехъл“ на созополските жени

Кметът на Община Созопол отправя  жест към всички дами по повод Международния ден на жената.

В навечерието на празника специално за всички жени ще бъде поставена блестящата комедия на световно известния съвременен хърватски драматург Миро Гавран - „Мъже под чехъл“ с участието на Кирил Ефремов, Албена Колева и Тончо Токмакчиев.

Община Созопол отправя покана към всички дами на 7 март 2023 г. от 18:00 ч. в киносалона на НЧ „Отец Паисий“ гр. Созопол – вход свободен.

„МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ“

Несправедливо натопеният за финансови измами счетоводител Ефремов бива оправдан и излиза на свобода след три години в затвора. Завръща се в общия семеен апартамент и заживява с бившата си жена и новия ѝ съпруг, който проявява разбиране и няма нищо против. Но ако учениците й (защото тя е учителка) започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) „системата сандвич“? Ако двамата мъже неочаквано се сприятелят до толкова, че да я вбесят така, че да ги изгони да спят заедно на дивана, а тя да остане сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена, а заедно с нея и неудържим пристъп на ревност? Ако накрая никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Отговорът на всички въпроси може да научите, ако гледате постановката „Мъже под чехъл“.

 


Анкета

Мнения

Бизнес Мнения
Георги Стоянов, председател на Български фермерски съюз: Държавата трябва да помогне
  30.03.2023 11:26      

ФАКТ: Производителите изпитват големите затруднения