Четвъртък, 01 Юни 2023
    
Любопитно

Двойката инфлуенсъри Кристина и Артьом разбиха в „Един за друг“ всички участници

  02.03.2023 10:54  
 Двойката инфлуенсъри Кристина и Артьом разбиха в „Един за друг“ всички участници

Кристина показа, че познава мъжа си най-добре от всички жени

Весела ГОРАНОВА

Младите Кристина и Артьом от Бургас са най-новата двойка в риалити предаването „Един за друг“. Те влязоха като последни и успяха да покажат, че наистина са един за друг. Още с появата си бяха пуснати в дълбоката вода и успяха да се  справят.

Първото им предизвикателство бе да направят за отрицателно време 22 палачинки за всички, с с което Кристина не се справи много добре, но пък комбинативният Артьом й помогна.
В първата игра, която жените трябваше да покажат, че познават мъжете си, Кристина наистина разби всички останали дами във Вилата на любовта от осем въпроса, тя имаше осем положителни отговора, но като нова в социалнана игра попадна в интриги и схеми на по-опитните и те изпратиха бургаската двойка назад в класацията.

Въпреки това със самочувствие Криси заяви: „Аз обаче познава мъжа си най-добре“.

Двамата си известни като успешно талантливо семейство от Бургас .

 Двойката излезе от обичайния си дом в социалните мрежи, за да се настани във вилата на любовта, без дори да подозира, че играта вече е започнала. Седемгодишна любов и прекрасен малък син свързват младите влюбени. Партньорите са популярни инфлуенсъри, имат бизнес за организиране на събития, а тя е талантлива певица. За атрактивната двойка призванието идва естествено, а двамата имат редица общи интересни. Дрехите им почти винаги са в сходни цветове, благодарение на Криси.  

Тя е известна като певица от „Фортисимо“, печелила е „Бургас и морето“, както и бе финалист в „Гласът на България“. Той е водещ и се занимава с маркетинг на социални мрежи.