Вторник, 11 Апр 2023
    
Бургас

Организират поход в подкрепа на Георги Панайотов

  08.01.2023 15:56  
Организират поход в подкрепа на Георги Панайотов

Благотворителен поход до култов комплекс Мишкова нива край град Малко Търново в полза на Георги Панайотов, организират от „Зелена Страндаж”.

„Георги се бори с тежко заболяване. През изминалата година лечението му е дало добри резултати. Благодарение на събраните средства той се е подложил на курс от лъчетерапия, продължителна химиотерапия и други процедури в Турция. Заболяването обаче е сложно и често криволичи в неочаквани посоки.

Последните изследвания установяват, че е необходимо лечението на Гошо да продължи с нов курс лъче и химиотерапии. Без да губят и миг Гошо и близките му са задействали първата лъчетерапия, а паралелно с това вървят и вливанията от химиотерапията. На 07.12.2022 г. лекарите са направили отново контролен ЯМР, който показва, че назначените терапии са започнали да дават резултат.

Георги е активен, не спира да работи и да помага на колеги и приятели, но има нужда отново от финансов ресурс, за да продължи да се лекува. Нито семейството му, нито той са се самозалъгвали, че пътят на оздравяването му ще бъде лек, но те знаят, че благодарение на вярата и всички нас, той ще бъде успешен!

На 14 януари 2023 г. ви каним на благотворителен поход от центъра на Малко Търново до Мишкова нива и обратно, общо 9 км в двете посоки.

Всички събрани средства от такси и дарения по време на този поход ще бъдат предадени веднага на сестрата на Георги, която ще бъде с нас” анонсират събитието организаторите.

Всеки може да помогне и с дарение в кутиите разположени в сградата на Община Бургас, Културен дом НХК, Държавна опера Бургас, Експозиционен център Флора, Коледен базар на пл. "Тройката" или на дарителската банкова сметка:

IBAN: BG03UBBS80021463245010

BIC КОД: UBBSBGSF

/в евро/

Титуляр: Георги Панайотов Панайотов

 


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Мая Сариева, КНСБ – Бургас:  Тази зима ще бъде по-тежка от предходната
  08.01.2023 16:38      

  Хората ще продължават да губят покупателна с