Събота, 15 Oct 2022
    
Крими

Масов бой с полицаи в дискотека в Созопол

  16.07.2022 08:13  
Масов бой с полицаи в дискотека в Созопол

Масово сбиване с участието на футболни фенове стана в дискотека в Созопол. Мелето е заснето от охранителни камери в заведението, предаде Нова.тв.

Боят станал след забележка към ултрасите да не безпокоят посетителите в дискотеката. Футболните фенове се хвърлили към мъжете, които им направили забележка без да подозират, че те са цивилни полицаи. При сбиването има пострадали от двете страни.

Баща и син са загиналите след бой в дискотека

По случая тече проверка. От Районна прокуратура в Бургас уточниха, че вече е образувано досъдебно производство, но към този момент то е срещу неизвестен извършител и все още повдигнато обвинение няма.

И в петъчния следобед, дни след сбиването, криминалисти продължават с разпити на свидетели, тече и процедура по разпознаване на лица. По неофициална информация част от нападателите са вече известни, като двама от тях криминално проявени и с хулигански прояви от стадиони и столични протести. 

Очаква се от Районна прокуратура в Бургас да излязат с информация веднага, след като случаят се изясни и бъдат повдигнати обвинения.


Анкета

Мнения

Мнения
Андрей Ковачев - ЕНП/ГЕРБ: Никой не контролира пропагандата на медиите в България
  16.07.2022 16:17      

С информацията провлачва крак и дезинформацията. Тя неразделно я съпътства, особено в демократичн