Събота, 17 Сеп 2022
    
Крими

Украински мафиоти от БРАТВА шетали из страната

  16.05.2022 14:11  
Украински мафиоти от БРАТВА шетали из страната

Силвия ШАТЪРОВА

Все повече сигнали от служби и международни източници показват, че в България вече са навлезли хора от украинската организирана мафиотска група БРАТВА. В момента техните действия са насочени към техните съграждани в нашата страна, тормозят, рекетират и лъжат украинците тук. „Трябва сериозна превенция и отпор - заяви депутатът Любен Дилов-син, - защото с началото на сезона ще се насочат към българския бизнес и крими контингент.“

Според него правителството не е готово да се справи като цяло с бежанската криза, независимо че България е направила най-добрият прием, защото нямаше никаква готовност да приема бежанци и ги настани в хотели.

Все още няма яснота дали малките семейни хотели ще продължат да получават пари по програма, как и къде ще се приемат бежанците след 31 май, но определено се очаква голямо напрежение около 1 юни.

Според международни наблюдатгели се очертава близо 300 000 бежанци да влязат в страната ни, след като войната в Украйна престане да е отечествена и се превърне в позиционна.

Тогава тук ще дойдат и още по-бедни хора.

 


Анкета

Мнения

Мнения
Н. Пр. Ингрид Кресел - посланик на Естония в България: Ние сме известни с дигиталното си правителство и с любовта си към природата
  18.06.2022 15:24      

Моделът на електронно управление започна преди 20 години с образованието на децата