Вторник, 19 Юли 2022
    
Бургас

За трета БСП Бургас се включи в "Солидарен Великден"

  18.04.2022 15:53  
За трета БСП Бургас се включи в \

 За поредна 3-та година БСП - Бургас продължава националната кампания "Солидарен Великден". По традиция в инициативата се включват всички структури на партията в страната, както и народните представители на левицата.

В кампанията и през тази година акцентите ще са два - да се помогне на български производители, като се купят продукти родно производство и да се направи дарение за празниците на самотни хора, бедни семейства и домове за възрастни.

Преди 3 години, благодарение на „Солидарен Великден“, хиляди социално слаби българи имаха своя достоен празник. Тогава кампанията стартира за пръв път, а след успешното й провеждане тя става ежегодна. Стотици бяха социалистите, които по време на Великденските празници дариха хранителни продукти в цялата страна с пожелание за здраве и вяра.

Този път в Бургас, кварталите и комплексите в града и в околните села, на социално слаби и възрастни хора ще бъдат раздаден козунаци. Като помощници в благотворителната акция се включиха активисти на БСП и симпатизанти на партията.

 


Анкета

Къде ще почивате лятото?


Резултати

Мнения

Мнения
Застъпници за природата
  18.04.2022 14:40      

Застъпници за природата проведоха обучения в 28-те области на България. Те се организ