Вторник, 05 Юли 2022
    
Бургас

В университет „Проф. д-р Ас. Златаров“ - Бургас организират Ден на отворените врати

  05.04.2022 12:39  
В университет „Проф. д-р Ас. Златаров“ - Бургас организират Ден на отворените врати

Вратите на бургаското висше учебно заведение ще са отворени за всички, които желаят да осигурят своето добро бъдеще чрез получаване на отлични образователни компетенции в различни сфери на знанието. Университет „Проф. д-р Ас. Златаров“ – Бургас е най-голямото висше учебно заведение в Югоизточна България и един от малкото български университети с толкова много професионални направления – 18.

На 16 април, събота, от 10 до 15 часа Университетът обявява Ден на отворените врати  за всички, които желаят да посетят неговите корпуси и да се уверят, че ако решат да се обучават в него, правят отличен житейски избор.

Тези, които се интересуват от химически и технически науки, както и от компютърни технологии, ще бъдат посрещани в Неорганичен и Органичен корпус на Университета на бул. „Яким Якимов“ №1.

Желаещите да се запознаят с обучението в областта на педагогическите, хуманитарните и стопанските науки могат да отидат в сградата на Факултета по обществени науки в к-с „Славейков“ - до НБУ “Михаил Лъкатник“.

Ако попрището в туризма е амбицията на кандидат-студентите, те трябва да отидат в Колежа по туризъм, който се намира в парк „Езеро“ .

Направления „Здравни грижи“ и „Обществено здраве“, както и най-новото попълнение в голямото академично семейство на университет „Проф. д-р Ас. Златаров“ - Бургас в направление „Медицина“ са в Медицинския корпус на Университета на бул. „Яким Якимов“ №1. Там ще позволят на всички желаещи да надникнат.

Гостите ще бъдат сърдечно посрещнати и ще могат да разгледат учебните зали, лабораториите и кабинетите за практически занятия, ще им бъдат направени демонстрации и ще бъде отговорено на всички техни въпроси.


Анкета

Къде ще почивате лятото?


Резултати

Мнения

Мнения
Пенка Кирилова: Украински граждани се интересуват от висококвалифицирана работа
  05.04.2022 10:42      

Консултираме ги на място в Кризисния център и с онлайн анкети Работодатели им предл