Събота, 17 Сеп 2022
    
Крими Созопол

ПТП на централна улица в Созопол

  28.01.2022 11:18  
ПТП на централна улица в Созопол

25-годишен предизвика катастрофа в Созопол, съобщават от ОДМВР-Бургас. На 27.01.т.г., около 11.30 ч. на созополската улица "Републиканска" №11, възниква пътен инцидент с материални щети, между два леки автомобила, движещи се в посока от площад "Черно море" към Община Созопол. Виновен за инцидента е лек автомобил "Фолксваген Пасат", с бургаска регистрация, управляван от 25-годишен созополчанин, който допуска ПТП с лек автомобил "Сеат Ибиза", с бургаска регистрация, управляван от 50-годишен мъж от с. Равадиново.

 

Водачите на двата автомобила са тествани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни, но при тестването за употреба на наркотоци, апарата отчел за водача на лек автомобил "Фолксваген" положителна проба за употреба на канабис, взета е кръв и урина за химичен анализ, а 25-годишния мъж е задържан за срок до 24 часа.

 

Извършена е проверка на автомобила, като са намерени и иззети три топчета суха зелена тревна маса (канабис). Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Созопол.


Анкета

Мнения

Мнения
Н. Пр. Ингрид Кресел - посланик на Естония в България: Ние сме известни с дигиталното си правителство и с любовта си към природата
  18.06.2022 15:24      

Моделът на електронно управление започна преди 20 години с образованието на децата