Понеделник, 18 Апр 2022
    
Бургас Крими

Предават на съд Васил и Иван, нападнали охранители в обект

  17.01.2022 16:54  
Предават на съд Васил и Иван, нападнали охранители в обект

Иван нанесъл удари с метален бокс в тялото на един от охранителите

 

 

 

Бургаската районна прокуратура предаде на съд Васил С. и Иван А – непълнолетен към момента на извършване на деянието. Те са обвинени, че са нанесли леки телесни повреди на двама охранители на търговски обект в Бургас. Престъплението, по хулигански подбуди, в извършено на 14.05.2020 г. в Бургас.

 

Разследването установява, че двамата пострадали са следили дали посетителите на търговския обект носят предпазни маски. Обвиняемият В.С. не изпълнил изискването и влязъл в помещението. Обяснено му е, че трябва да напусне обекта според  изискване на закона. Обвиняемият го направил, заканвайки се на охраната.

 

Трйсет минути по-късно Васил С. отново посетил търговския обект, придружен от Иван А., другият обвиняем. Двамата били с кърпи над носа и устата, и качулки на главите. Васил С. се насочил към охранителя, който по-рано не го допуснал до обекта. Ударил го с юмрук в брадата. В това време Иван А. посегнал, удряйки към друг охранител. Нанесъл му удар с метален бокс в тялото. Обвиняемите нанесли още удари на пострадалите, които някак успели да се отдалечат. Тогава В.С. разпънал метална телескопична палка и отново се заканил на пострадалите, след което обвиняемите напуснали търговския обект.


Анкета

Възможно ли е да бъде постигнат бърз мир между Украйна и Русия?


Резултати

Мнения

Бизнес Мнения
Инж. Христин Илиев: Замразяването на цените на парното е грешка
  15.01.2022 16:07      

ТЕЦ-ът трупа загуби заради повишението на газта, ще иска помощ от държавата