Понеделник, 18 Апр 2022
    
Крими

Белодробна емболия -причина за смъртта на мъж след скандал в Меден рудник

  17.01.2022 09:51  
Белодробна емболия -причина за смъртта на мъж след скандал в Меден рудник

Белодробна емболия е причина за смъртта на 41-годишмния мъж от бургаския комплекс „Меден рудник“, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Припомняме, че снощи около 18:00 часа той присъствал на домово събрание във вход3 на блок 80, където между починалият, който живее на втори етаж и 45-годишен съсед от първия възникнал скандал. Двамата се сборичкали на улицата, но техни съседи успели да ги разтърват.

Тогава 41-годишният мъж се качил в апартамента си, където на отворена входа врата продължил да вика и отправя обиди към съседите си. След около 15 минути съседите чули майка му да вика за помощ. При качването си видели мъжа да лежи по лице в коридора на апартамента и главата му да е на прага на входната врата. Тялото е откарано за аутопсия към „Съдебна медицина“ в УМБАЛ-Бургас, където днес излязоха резултатите с причина за смъртта белодробна емболия.

Междувременно е извършен оглед, проведени са множество беседи, разпитани са свидетели и районът е обходен за установяване на камери за видеонаблюдение. 45-годишният съсед на починалия, с когото същият е влязъл в пререкание и сбиване е задържан от полицията за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Анкета

Възможно ли е да бъде постигнат бърз мир между Украйна и Русия?


Резултати

Мнения

Бизнес Мнения
Инж. Христин Илиев: Замразяването на цените на парното е грешка
  15.01.2022 16:07      

ТЕЦ-ът трупа загуби заради повишението на газта, ще иска помощ от държавата