Неделя, 23 Яну 2022
    
Айтос Общество

КВАРТАЛНА МИСИЯ 2: Айтоски деца с благороден жест (СНИМКИ)

  04.01.2022 15:13  
КВАРТАЛНА МИСИЯ 2: Айтоски деца с благороден жест (СНИМКИ)

„Квартална мисия 2“ проведоха деца от Айтос по време на празничната еуфория около Коледа и Нова година. Традиционно бе насочена към обитателите на Защитено жилище в града, които бяха зарадвани с подаръци от Христо Димитров, Радислав Димитров, Джейда Али и Адлен Али.

Задружната група отново изработи сувенири за мини квартален базар, чрез който се събраха средства за празнична изненада на обитателите на Защитено жилище. Със спечелената сума общият квартален съвет от деца и родители избрал практични подаръци за ежедневието на младите хора. Те не са могли да ги получат лично от малките си приятели заради ковид ограниченията, но пък това не е попречило да им се зарадват искрено и да изпратят снимки с благодарност за милия жест, пише „Народен приятел“.

Припомняме, че подобна детска инициатива бе проведена миналия Великден, която се случи в самия център на Айтос. Шест съседски деца, на възраст от 5 до 11 години решиха и организираха благотворителен базар в подкрепа на батковците и каките от Защитено жилище - Айтос. Тогава децата си обещаха благородната им мисия да продължи. И спазиха обещанието си.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Радев: В идните години ще бдя страната да не се отклони от пътя
  22.01.2022 11:31      

В идните години ще бдя страната да не се отклони от пътя. Ще отстоявам суверенитета, закона сигур