Неделя, 20 Фев 2022
    
Спорт

Колко популярни са Bwin в България?

  05.11.2021 12:38  
Колко популярни са Bwin в България?

Хазартният бранш в България сякаш процъфтява все повече в последните години, като това създава чудесни условия за конкуренция между отделните компании, съответно и вдигане на качеството на предлагания продукт за всички любители на залозите. Когато говорим за популярни бетинг сайтове у нас няма как да подминем и австрийският гигант бвин , който се старае постоянно да разширява клиентската си мрежа както в Европа, така и извън границите на Стария континент. Конкретно у нас обаче именно това е един от доставчиците на хазратни услуги, притежаващ лиценз от Държавната комисия по хазарта. В следващите редове ще се опитаме да насочим вниманието ви върху това, което отличава Bwin от конкурентите, както и ще добавим малко исторически контекст.

 

Редно е да започнем с кратко представяне на австрийския бетинг доминант. Стартът на проекта е преди около 24 години, когато компанията може да се похвали едва с 12 служители и носи различно име. Нещата обаче се променят с напредването на годините, а днешното име - „Bwin”, датира от 2006-та година. Оттогава растежът може да се каже, че е непрекъснат. В днешно време компанията може да се похвали с повече от 25 милиона регистрирани потребители, идващи от всякакви краища на земята – Франция, Германия, Гибралтар, Канада, Мексико, а както вече стана въпрос – и от България.

 

Гигантът може да изтъкне сериозни печалби на годишна база, идващи от предлаганите услуги в секторите на спортните залози и казиното. Освен всичко друго компанията предлага и някои много интригуващи залози, свързани с политическия и светския живот по света, които печелят симпатията и на някои хазартни личности извън света на спорта.

 

В рамките на футболната игра Bwin отдавна е познат като щедър спонсор на някои от най-големите първенства и клубове в Европа. В това число може да споменем договорът с белгийската „Юпилер Лига“, португалската „Примера Лига“, както и подновените през 2021-а година споразумения с германския колос Борусия Дортмунд, както и други тимове от Бундеслигата като Унион Берлин и Кьолн. Наскоро Bwin успя вече да стъпи и на международната футболна сцена, постигайки договорка за срок от три година да бъде официалния спонсор на клубните турнири Лига Европа и Лигата на конференциите.

 

Питате се обаче с какво точно успява австрийският гигант да впечатли и българския хазартен тип? Разнообразните събития, на които имаме възможност да залагаме в сайта, са само част от притегателната сила бетинг бранда. Феновете на всички спортове са удовлетворени, а навярно не са останали разочаровани и от размера на коефициентите. Както вече споменахме, може да се намерят и предложения за хора с различни интереси от спортните такива.

 

Сред най-примамливите оферти в секцията за спортни залози безспорно трябва е тази за бонус при посочването на прогнози за 3 или повече срещи от един и същи тип. Бонусът се увеличава правопропорционално с размера на печалбата, а това стимулира потребителите да са още по-смели и да комбинират все повече събития на един фиш. Класическият пример е изборът на няколко футболни двубои на краен изход. Труден залог за познаване, но с огромна награда, ако бъде изпълнен като хората.

 

Както виждате, компанията продължава да търси начини да разшири влиянието и популярността си по целия свят и в частност в България. А офертите на Bwin определено си заслужават.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Бургас Избори 2021 Мнения
Герджиков: Гласувах за единството на нацията
  21.11.2021 12:09      

Той подчерта, че е важно да се гласува, защото това е начинът да се възстанови доверието в инстит