Понеделник, 06 Дек 2021
    
Избори 2021 Общество

БСП подрежда листата си за вота през ноември

  29.09.2021 11:19  
БСП подрежда листата си за вота през ноември
Част от кандидатите за депутати в листата за вота през юли.Засега не е ясно дали отново Антон Коджабашев ще е в нея, както и проф. Юлия Йоргова-Форд, за която се говори, че не е пожелала да участва
  Архив \"Черноморски фар\"

Общинските структури на БСП в Бургас вече са приключили с номинациите за кандидат-депутати за вота през ноември Утре на „Позитано“ ще обявят кой ще е водачът за Бургас, но от сега се знае, че няма да има интрига и това отново ще е инж. Петър Кънев.

Второто място в листата ще трябва да е за човек от бургската структура на партията, не е ясно обаче кой ще е той. „Черноморски фар“ научи, че това няма да бъде университетският преподавател проф. Юлия Йоргова, която се е отказала от битката. На последните два вота тя не успя да влезе в НС и бе пренаредена от Тодор Байчев.
Днес на „Позитано“ местната структура ще обсъжда кой ще  той.  До утре номинираните ще трябва да подпишат декларации, че ще участват във вота, едва тогава вече може де се говори с имена.

Самата подредба на кандидат депутатската листа ще бъде в събота, когато Областният съвет щенареди първите 10 в нея.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Данаил Георгиев, бивш депутат: Правата на българите в Северна Македония са червената линия, която не трябва да се пресича
  30.11.2021 13:02      

„Отстъпихме достатъчно, от тук нататък топката е в тяхното поле“, заяви още т