Понеделник, 27 Дек 2021
    
Спорт

„Акулите“ предлагат оптимален вариант за ползване на басейна в Парк „Арена“

  28.09.2021 17:56  
„Акулите“ предлагат оптимален вариант за ползване на басейна в Парк „Арена“

Георги РУСИНОВ

 

Явор Ангелов от СК „Акулите“ е входирал писмо до Спортната комисия към Общински съвет – Бургас, касаещо наредбите за условията за ползване на спортните плувни обекти. Писмото касае басейна на Парк „Арена ОЗК“. От клуба предлагат оптимален вариант за ползването му с работно време от 6:00 часа.

„Така всеки гражданин, който иска, ще може да ползва басейна преди работа. Освен това, децата от горните класове също ще могат да ползват басейна преди учебните часове. Паралелно с това да се удължи отстъпката от 50%, която използват клубовете и да бъде до 20:00 часа, вместо до 19:00 часа, както е в момента. По този начин учениците ще могат след учебно време да провеждат тренировките си нормално, тъй като шестият част свършва в 18:20 часа и много то тях имат и по седем часа“, пише Ангелов.

По този начин ще се даде възможност да извършват нормален тренировъчен процес. От клуба молят още и по време на официалните празници да бъдат допускани състезателите до спортните обекти, за да не се прекъсва подготовката им.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 Млад мъж, спасен в Ковид-реанимацията на УМБАЛ Бургас: подценявах опасността
  28.09.2021 11:08      

Пореден успех в лечението на пациенти с Ковид-19 отбеляза реанимацията на УМБАЛ Бургас. Мл