Сряда, 20 Oct 2021
    
Айтос

Бойко Борисов на изненадваща визита в Айтос

  05.09.2021 11:42  
Бойко Борисов на изненадваща визита в Айтос

Георги РУСИНОВ

 

Бившият премиер Бойко Борисов се появи на изненадваща визита в Айтос. Днес той обикаля Бургаски регион, за да види докъде вървят работите подхванати от правителството на ГЕРБ. Борисов обясни, че има забавяния за пътя за Слънчев бряг. Инспектирал е и спортната зала в Бургас, строежа на детската болница.

В Айтос той бе посрещнат от депутати, общиснки съветници, младежи, симпатизанти и кметове на ГЕРБ, сред които и този на Бургас Димитър Николов. Градоначалникът на Айтос Васил Едрев показа ремонтираният преди 2 годин парк „Славеева река“. Обясни на Борисов, че тук е най-чистият въздух в цялата старна, който лекува белодробни заболявания.

Кметът показа още сцената, където се провеждат „Славееви нощи“ и му разказа за спортните площадки в парка. Едрев увери, че общината разполага с трите милиона лева, необходими за изграждането на новата детска градина, която е изключително нужна на града.

Извън темата Айтос, Борисов коментира и последните скандали в държавата - заплахата за убийство на Ива Митева, нападките между Татяна Дончева и Тошко Йорданов за купуване на депутати, мигрантския натиск и други.


Анкета

Мнения

Мнения
Любен Дилов-син: И аз мога да направя 50 лицеви опори, не съм впечатлен от този военен героизъм
  18.10.2021 15:36      

„И аз мога да направя 50 лицеви опори, независимо че пуша по три кутии цигари на ден. Не съ