Сряда, 29 Дек 2021
    
Общество Поморие

Борисов от поморийското село Бата: БСП и "Демократична България" се интересуват само от постовете

  24.07.2021 19:43  
Борисов от поморийското село Бата: БСП и \

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира на живо във Facebook преговорите между партиите за съставяне на правителство. Според него цял ден имитират, че правят кабинет, а всъщност редят постове.

 

„Нека изкарат колкото може повече. Корнелия и сега си има зам.-министри и областни управители. Те само договарят постове. Но тях съм ги бил. И на тези избори ги бихме. Тоя, дето се прави на демократ, той щял да прави реформа. Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков?”, каза Борисов в село Бата.

Местните жители споделиха, че  мъж е бил задържан заради намерен списък с имена за сватба. С лидера на ГЕРБ бе и кметът на Бата, който бе задържан за 23 часа от МВР срещу изборите през юли по подозрение, че купува гласове. След това Районен съд-Бургас отмени заповедта за задържането.

„Влизането ни в Еврозоната беше успешна наша политика и служебното правителство я продължи. Провалиха ваксинацията, в момента хвърлят ваксини и наесен икономиката ще забуксува. България все още не е представила своя Национален план за възстановяване и устойчивост, не дадоха нашия на инат. Почти всички държави вече са получили парите си, а нашите съседи може да са ги и похарчили. Сега от агенция „Фич“ им казват, че ще има забавяне на първите траншове. Съществуват и съмнения относно капацитета на усвояването им. При нас всичко вървеше нагоре, сега ще върви надолу”, заяви Борисов относно доклада на агенция "Фич".

 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Водолаз: Шефът на Морска администрация ще отнесе вината за кризата, макар да не е виновен
  29.09.2021 15:39      

Трябва ни политика за морско спасяване, заяви Михаил Заимов