Сряда, 29 Дек 2021
    
Айтос

Айтос изпрати още един випуск с тържествена церемония за дипломирането

  28.06.2021 11:12  
 Айтос изпрати още един випуск с тържествена церемония за дипломирането

Кметът връчи почетен плакет „Отличник на випуска“ на 21 зрелостници

Родители, приятели, учители и много граждани присъстваха на тържествената церемония на 22 юни в читалищния салон, на която традиционно зрелостниците от всички айтоски училища получават дипломите си за средно образование. Церемонията се провежда под патронажа на кмета, тази година символичен домакин беше СУ "Никола Вапцаров".

Залата посрещна училищните знамена, прозвучаха националният химн и химнът на община Айтос. От името на випуска Илайда Рейхан благодари сърдечно на директорите и преподавателите за търпението, с което са създавали личности в продължение на 12 години.

Кметът Васил Едрев поздрави зрелостниците, с пожелание да се върнат в Айтос по-знаещи и по-мъдри, защото бъдещето на Общината им принадлежи. Той връчи дипломи и почетни плакети на 21 отличници от СУ "Никола Вапцаров" и СУ "Христо Ботев" и прояви интерес към бъдещето на всеки един от тях. Цветя и благодарности градоначалникът поднесе на директорите и класните ръководители.

Церемонията продължи с връчването на дипломите на зрелостниците, редом до тях на сцената бяха училищните директори и класните ръководители.

НП


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Водолаз: Шефът на Морска администрация ще отнесе вината за кризата, макар да не е виновен
  29.09.2021 15:39      

Трябва ни политика за морско спасяване, заяви Михаил Заимов