Сряда, 29 Дек 2021
    
Спорт

Кръг от държавния шампионат по планинско колоездене „Дърт Джъмп“ се провежда днес в Бургас

  13.06.2021 11:29  
Кръг от държавния шампионат по планинско колоездене „Дърт Джъмп“ се провежда днес в Бургас

Кръг от държавния шампионат по планинско колоездене „Дърт Джъмп“ ще се проведе днес, неделя на „Байк парк“ в Морската градина. Очакват се заявки от над 40 състезатели от цялата страна, които са разделени в различни категории, според възрастта си.

В първата са деца до 9 години. Следващите са от 10 до 12 години, от 13 до 14, от 15 до 16 и над 17 годишни, както момчета, така и момичета. Организатор е клуб по планинско колоездене „Шор Инвейдърс“ с подкрепата на Община Бургас. Такса за участие няма да се събира.

Домакините ще се представят с 15 състезатели в отделните категории.

Записването за атрактивната надпревара и официалната тренировка е от 14:00 до 15:00 часа. Веднага след това е откриването и началото на състезанието. Награждаването ще започне около 16:00 часа. Всички от призовата тройка в отделните категории ще получат медали и по един квалитетен финландски шоколад.

„Вярвам, че ще се получи състезание с много адреналин за участници и зрители. Шоуто е гарантирано“, заяви председателят на клуб „Шор Инвейдърс“ Николай Желев. Той се похвали, че вече имат разкрит филиал на бургаския клуб в далечна Финландия, който все повече набира инерция.

 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Водолаз: Шефът на Морска администрация ще отнесе вината за кризата, макар да не е виновен
  29.09.2021 15:39      

Трябва ни политика за морско спасяване, заяви Михаил Заимов