Понеделник, 27 Дек 2021
    
Крими

Починало е момиченцето от катастрофата край Константиново

  08.06.2021 14:01  
Починало е момиченцето от катастрофата край Константиново

Георги РУСИНОВ

 

5-годишното момиченце от катастрофата край Константиново е починало. За „Черноморски фар“ тъжната вест потвърдиха от УМБАЛ-Бургас.

Припомняме, че в събота, към 22:20 часа „Фолксваген Туаран“, управляван от 31-годишен водач блъсна челно „Опел Зафира“ на пътя Бургас – Елхово. От инцидента на място почина шофьорът на „Зафира“-та, а в тежко състояние в реанимация бяха настанени управлявалият „Туаран“-а, както и двама спътници на загиналия в „Опел“-а – 23-годишен мъж и 5-годишно дете.

От болницата обясниха още, че шофьорът на „Фолксваген“-а е преместен в Неврохирургичното отделение, докато другият мъж остава в „Реанимация“.

По случая е образувано досъдебно производство за причиняване по непредпазливост смъртта на едно лице и тежки телесни повреди на други две. Това престъпление се наказва със затвор от 3 до 15 години. Все още няма повдигнати обвинения на водача на „Фолксваген“-а. Взета му е кръвна проба за алкохол и наркотици, чийто резултат все още не е готов. След смъртта на момиченцето обвинението най-вероятно ще бъде променено. 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 Млад мъж, спасен в Ковид-реанимацията на УМБАЛ Бургас: подценявах опасността
  28.09.2021 11:08      

Пореден успех в лечението на пациенти с Ковид-19 отбеляза реанимацията на УМБАЛ Бургас. Мл